Archívum

  • A kör négyszögesítése - a Deák17 Galéria kiadványa

    A kör négyszögesítése - a Deák17 Galéria kiadványa

    -

    A kör négyszögesítése a Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria 2015/2016. évi múzeumpedagógiai foglalkozásainak összefoglaló kézikönyve. A kiadvány két nyelvű, magyar és angol.

  • Párhuzamos valóságok

    Párhuzamos valóságok

    -

    Valós és virtuális dimenziók, természeti szférák, digitális és analóg térképzetek fantáziavidékei. Látott, hallott, tapintott információk. Szabályok mentén felépülő és interaktívan alakítható rendszerek. A Párhuzamos valóságok csoportos kiállítás növényekből, üvegből, betonból, talált tárgyakból, hangokból és pixelekből építkező személyes univerzumokba kalauzol.
    --

  • HAJÓTÖRÖTTEK

    HAJÓTÖRÖTTEK

    -

    A kiállítás Szeiler Péter: Hajótöröttek című, 6-10 éves korosztály számára készülő, animációs filmsorozatát járja körül. A képes forgatókönyvek, látvány- és figuratervek mellett betekintést nyújt az animációs filmkészítés folyamatába és bemutatja azokat a szerszámokat, tárgyakat, eljárásokat is, amik segíthetnek átvészelni egy hajótörést, és amik az alkotókat is inspirálták a film készítése során.

  • Világjáró Gyerekek Különkiadás

    Világjáró Gyerekek Különkiadás

    -

    Kedves Érdeklődők!
    A helyek beteltek a Világjáró Gyerekek Különkiadás program mindkét turusára.
    Megnyitottuk a jelentkezést a várólistára, amely itt érhető elFelhívjuk figyelmüket, hogy a várólista estében nincs mód turnust választani. Megüresedett hely esetén emailben értesítjük a várólistára jelentkezőket, hogy melyik turnuson tudnak részt venni.

  • VIMM23 - A kortárs művészet múzeumpedagógiája

    VIMM23 - A kortárs művészet múzeumpedagógiája

    -

    Kedves Tagok és Érdeklődők! Szeretettel várunk mindenkit a Vizuális Mesterpedagógus Műhely 23. alkalmán!

  • Tárlatvezetés a Párhuzamos Valóságok kiállításon

    Tárlatvezetés a Párhuzamos Valóságok kiállításon

    -

    A Párhuzamos Valóságok / Parallel Realites csoportos kiállításhoz kapcsolódó tárlatvezetésen 2018. november 28-án 18 órától a kiállítás kurátora az alkotókkal közösen mutatja be a személyes univerzumokat megjelenítő, a realitás fogalmára reflektáló munkákat, melyek a képző- és médiaművészet, az üveg-, a játék- és az ékszertervezés valamint különböző analóg és digitális technológiai megoldások fúziójából születettek. A tapintható, nyomtatott, vetített és kiterjesztett valóságban elénk táruló anyagot az este folyamán Horváth Ádám Márton (re)mixeli újra egy, a kiállított installációk által inspirálta elektronikus zenei szettben. Az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott zeneszerző kísérleti filmekhez és kortárstánc előadásokhoz készít zenéket, zajokat. 2014-ben rezidense, majd 2015-től tagja az L1 Egyesületnek.

  • A gyerekirodalom nagykorúsítása - konferencia

    A gyerekirodalom nagykorúsítása - konferencia

    -

    A gyerekirodalom nagykorúsítása című konferencia 1. napja Deák17 Galériában kerül megrendezésre.

  • MÚZEUMPEDAGÓGUS ÁLLÁSLEHETŐSÉG A DEÁK17 GALÉRIÁBAN

    MÚZEUMPEDAGÓGUS ÁLLÁSLEHETŐSÉG A DEÁK17 GALÉRIÁBAN

    -

    A Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria múzeumpedagógus munkakör betöltésére várja a jelentkezőket. A jelentkezési anyagokat a deak17galeria@gmail.com címre várjuk, Kaposi Dorka galériavezetőnek címezve. Kérjük, hogy a pályázati felhívásban szereplő valamennyi dokumentumot csatolják levelükhöz!

  • Pályázat - Van művészi vénád? - 2018/2019

    Pályázat - Van művészi vénád? - 2018/2019

    -

    Nemzetközi művészeti pályázat középiskolások számára

  • Budapest pop-up képeslap készítés

    Budapest pop-up képeslap készítés

    -

    Múzeumok Őszi Fesztiválja a Deák17 Galériában! Sajátítsd el a pop-up technikáját! Állítsd össze és színezd ki saját Budapest képeslapodat! A foglalkozás során saját magad is tervezhetsz, rajzolhatsz számodra kedves budapesti épületeket vagy általános városi környezetet. Segítségül már előkészítettük neked az országházat, kisebb épületeket, fákat, autókat, villamosokat. Az alkotói folyamatban a kreativitásod mellett fejlődik a kézügyességed és a térlátásod egyaránt.