Archívum

 • Filmezz könnyedén! - filmes workshop

  Filmezz könnyedén! - filmes workshop

  -

  2020-ban ismét filmes képzésnek ad otthont a Deák17 Galéria! A programot 14-18 éves kamaszoknak, a film iránt érdeklődő fiataloknak ajánljuk!

 • Párhuzamos Valóságok - a Deák17 Galéria utazó tárlata Isztambulban

  Párhuzamos Valóságok - a Deák17 Galéria utazó tárlata Isztambulban

  -

  A Deák17 Galériában 2018-ban megrendezett kiállítás 2020-ban Isztambulban is bemutatásra kerül.

 • A képzelet határán

  A képzelet határán

  -

  A kiállítás három fiatal, kelet-európai fotográfusnő, Weronika Gesicka (PL), Bara Prasilova (CZ)  és Maria Svarbova (SK) munkáin keresztül vizsgálja a valóság és fikció határán egyensúlyozó, vagy azok keveredésével születő alkotásokat. A kortárs fotográfia új generációjának játékos, abszurd humorral fűszerezett vizuális nyelve nagyon személyes és asszociatív, ugyanakkor kapcsolódik a múlt és emlékezés  témaköréhez, nosztalgikus felhanggal vegyítve a médium objektív jellegét.

 • Forrai Art School: „Balance” projekt

  Forrai Art School: „Balance” projekt

  -

  A Forrai Art School Grafikus, Dekoratőr, Divat- és stílustervező, valamint Jelmeztervező szakos diákjai bemutatják legújabb formakísérleteiket, szakmai munkáikat és portfólióikat. Az alkotásokban az innováció, a kreativitás, a környezettudatosság és a szociális érzékenység elemeit törekedtek összhangba hozni.

 • Világjáró gyerekek

  Világjáró gyerekek

  -

  Kedves Világjáró Gyerkőcök!

 • VIMM32 - GYIK - Műhely Alapítvány kettős könyvbemutató és szakmai nap

  VIMM32 - GYIK - Műhely Alapítvány kettős könyvbemutató és szakmai nap

  -

  Szeretettel meghívjuk Önt és minden kedves érdeklődőt a VIMM32 műhelyre, amely ezúttal a GYIK-Műhely Alapítvány kettős könyvbemutatójának és szakmai napjának ad teret. Ajánljuk minden érdeklődő rajztanárnak, óvópedagógusnak, kreatív szülőnek! 

 • A síkból a térbe

  A síkból a térbe

  -

  A BME Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Építészmérnöki Kar, Rajzi és Formaismereti Tanszék másodéves építészhallgatóinak kiállítása, akiket Haász István képzőművész inspirált.

 • Van művészi vénád? – Pillangó-hatás

  Van művészi vénád? – Pillangó-hatás

  -

  A nemzetközi Van művészi vénád? című, középiskolásoknak szóló nyílt művészeti verseny magyar döntőseinek kiállítása. Az alkotópályázat témája a pillangó-hatás volt. A kiállításon 15 és 19 év közötti diákcsoportok képzőművészeti alkotások formájában mutatják meg, hogy az Ő pillangó-hatásuk mit változtatna a világunkon.

 • A síkból a térbe | Katalógusbemutató

  A síkból a térbe | Katalógusbemutató

  -

  A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem másodéves építészhallgatóinak kiállítását Haász István képzőművész munkássága inspirálta. Oktatóik vezetésével a féléves feladat során a diákok 10 tankörre bontva járták körbe a sík és a tér kapcsolódási lehetőségeit egy makett tervezési folyamaton keresztül. Ennek eredményeként közel 250 munka született, melyek egyedi felületkezelésüknek, szín- és anyaghasználatuknak köszönhetően absztrakt mini-univerzumokként tárulnak a látogatók elé a Deák 17 Galéria kiállítóterében.

 • VIMM31 - Digitális tananyagfejlesztés a Vizuális kultúra tantárgyhoz

  VIMM31 - Digitális tananyagfejlesztés a Vizuális kultúra tantárgyhoz

  -

  Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Vizuális Mesterpedagógus Műhely (VIMM) 31. alkalmára, amelyet 2020. február 1-jén tartunk!