Aktuális

 • Kutatók Éjszakáján online tárlatvezetés a REFLEX kiállításban

  Kutatók Éjszakáján online tárlatvezetés a REFLEX kiállításban

  -

  Mi is részt veszünk a Kutatók Éjszakáján! Csatlakozzatok pénteken 17 órakor online tárlatvezetésünkhöz!

 • FORMÁLD A VILÁGOD!-ONLINE KIÁLLÍTÁS

  FORMÁLD A VILÁGOD!-ONLINE KIÁLLÍTÁS

  -

  Online kiállítás a nyertes pályamunkákból!

 • Programszervező munkatársat keresünk

  A Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria határozott időre programszervező munkatársat keres. 

 • REFLEX

  REFLEX

  -

  Hogyan válhat a körülöttünk lévő világot felépítő négy őselem – a föld, a víz, a tűz és a levegő – múló pillanatok őrzőivé és efemer kompozíciók médiumává? Vajon általuk jobban észrevesszük érzékeink összetettségét? Felerősödhet-e észlelésünk, ha környezetünk lassú megfigyelésére fókuszálunk? Hogyan érzékelhetjük a látható és láthatatlan természeti folyamatok és jelenségek tér- és időbeli dimenzióit a természetes és a mesterséges fény sugarai által? A REFLEX csoportos kiállítás installációi a szubjektív érzékelés éteri közegébe, örök változásban létező (fény és hang)terekbe invitálnak.

 • Kiállítás Az én Mexikóm pályázatra beérkezett munkákból

  Kiállítás Az én Mexikóm pályázatra beérkezett munkákból

  -

   Az alebrijes" figurák a mexikói kulturális és művészi képzelet elengedhetetlen részei, melyek meseszerű alakzatokat jelenítenek meg, állatok és képzeletbeli lények jellemvonásait ötvözve vibráló, vidám színekkel. Ennek a művészeti ágnak köszönhetően a mexikói kultúra világszerte teret hódít, előmozdítva az ország kulturális gazdagságának népszerűsítését. A Külföldön Élő Mexikóiak Intézete (IME) ezért választotta az "Alebrijes, képzeletbeli figurák a világban" témát a XXIV. "Az én Mexikóm" Gyermekrajzverseny számára.

 • Filmezz könnyedén! - filmes workshop

  Filmezz könnyedén! - filmes workshop

  -

  2020-ban ismét filmes képzésnek ad otthont a Deák17 Galéria! A programot 14-18 éves kamaszoknak, a film iránt érdeklődő fiataloknak ajánljuk!

 • Fakultatív fénytanórák

  Fakultatív fénytanórák

  -

  A kortárs művészet rengeteg isnpirációt merít a természettudományokból - például a fizikából, a kémiából vagy a matematikából. Így olykor érdemes megismerkedni egyes jelenségek természettudományos hátterével is, ha meg szeretnénk érteni egy olyan kortárs műalkotást amely ezzel foglalkozik.

 • Grimm-meséken innen és túl - Online foglalkozás

  Grimm-meséken innen és túl - Online foglalkozás

  Vajon kik azok a Grimm-testvérek, mi az az illusztráció és hogyan készül a kollázs? Hogyan nézhet ki Piroska vagy Hófehérke, milyen lehet egy cyberpunk csizmáskandúr vagy ki az a Vashenrik?

 • Arti és D’Arti a fényünnepek nyomában

  Arti és D’Arti a fényünnepek nyomában

  Online ismeretterjesztő program kézműves foglalkozással az adventi hétvégéken